29. heinäkuuta 2014

How lucky I am to have something what makes saying goodbye so hard?

Läksiäiset on nyt vietetty ja sijoitustietojen odotus-jännitys-ärsytys tiivistyy päivä päivältä. Moni kyselee, eikö tiedottomuus pelota, mutta ei oikeastaan, lähinnä tosiaan vaan ärsyttää odotusajan tuntuessa ikuisuudelta. Toinen puoli tästä soon-to-be vaihtarista on heittänyt hanskat tiskiin jo aikoja sitten ja päättänyt, ettei mitään tietoja varmaan koskaan ikinä edes tule, mutta onneksi se toinen puolikas on varovaisen luottavainen ja uskoo vielä maailman hyvyyteen, kirkkaaseen tulevaisuuteen, horoskoopin onnenpäiväennustuksiin ja karman lakiin. 

Kuvat puhuu puolestaan tälläkin kertaa eli tarjottavaksi näpertelin muun muassa satsin karjalanpiirakoita, lohileipiä, kaikenlaista dippailtavaa, cookieseja, "perinteisen" jenkkikakun marenkisisuksella ja... No, syötävää riitti. Illan ohjelmassa oli myös kivoja jälleennäkemisiä ja muutama erä isäntä vs. emäntä -peliä. Olin pyydellyt vieraita kirjoittelemaan matkaevääksi vapaamuotoisen kirjeen, eli niitä kerääntyi illan aikana kutkutteleva pino. Päälle on kirjattu sopiva avaamisaika, muttei kirjoittajan nimeä. Pari kirjettä oli avattavaksi jo ennen lähtöä ja ainakin yhdestä löytyy ilmeisesti rohkaisusanoja ensimmäisen koti-ikäväitkun koittaessa. Tunnelma ei kovin haikeaksi kerennyt vaipua, sillä suurimman osan porukasta tulen vielä treffaamaan useampaan otteeseen ennen lähtöä. Talon tyhjennyttyä huomasin, että taas tuntui askeleen verran todellisemmalta, vähän höpsöltä ja omituisen ontolta. Otsikko tiivistää tunnelmat aika napakasti. 

Suuri kiitos asianomaisille, te mahtavuudet 

4 kommenttia:

  1. Moikka! Kirjoitat aivan mahtavasti - en voi kuin ihailla! Tai no ehkä myös haaveilla itse omistavani tuon hienon taidon, heh. Kirjoitusten ohella on ilo katsella upeita kuvia ja jäänkin ehdottomasti jännittämään sijoitustietojasi ja seuraamaan tulevaa vuottasi.

    Kirjoitustaidoistasi taisi olla hyötyä hakupakettia täyttäessä :-) Olisi muuten kiva, jos jakaisit host-vanhemmillesi kirjoittamasi kirjeen täällä blogissa!

    Terveisin, USA:n vaihtari 2015-16

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui hämmennyin ihan täysin luettuani tän kommentin, kiitos paljon! Kiva kuulla, että juttuja on yhtä mukava lukea, kuin minun kirjoittaa :-)

      Taidosta tuottaa kohtuullisen helposti tekstiä on varmasti ollut hyötyä monessa asiassa, mutta sijoituksen selvitessä ja ajan myötä ehkä selviää auttoiko se myös hyvin mätsäävän perheen löytymisessä. Tuota kirjejuttua täytyy hieman harkita... Vaikka itse olisin kirjoittaessa mieluusti ottanut tukea muiden kirjeista niin jälkeenpäin ajateltuna on ehdottomasti paras, että jokainen muotoilee täysin omanlaisen kirjeensä.

      Poista
  2. Oi nam mitä herkkuja olit tehny! Kyllä vierailla kelpas! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne aika viimesiä murusia myöden katosi illan aikana eli ilmeisesti maistu... Harmillisesti jäi kuvaaminen aika vähälle ruoan suhteen, mutta ehkä ihan hyvä välillä näin :-D

      Poista