12. lokakuuta 2014

III

1) Espanjantuntien lopusta aina vähintään 10 minuuttia kuluu selfieiden ottamiseen ja soittolistojen päivittelyyn, mutta silti mun arvosana on 100.81%... 2) Lenkki kuvaussessio maisemista hullaantueena. Täällä on pääosin ihan rutikuivaa, mutta vajaan kilsan päässä sijaitsee tällanen luonnonsuojelualue. 3) Täällä on ihan kesäkelit vielä ja puissa vasta jonkinverran punaisen ja oranssin sävyjä. 4) Purkkaa ja sunnuntaihesari levittää hymyn näin leveäksi. Joo, mä ihan oikeesti tilasin purkkaa ja sunnuntaihesarin fazerin sinisen ja cosmopolitanin tilalla. Huomenaamuna pääsen siis nauttimaan kaksi viikkoa vanhoja uutisia puuron kera 

 1) Päädyin vaihtamaan matikan kokonaan pois täksi vuodeksi, sillä hereillä pysyminen aamun ekalla tunnilla tälläsen haastavuusasteen kanssa tuotti liian suuria ongelmia... Tän testin uusi melkein puoli luokkaa. 2) Kuinka tehdään avuttomasta palloja vihaavasta vaihtarista lentopalloilija? Ostetaan sille mikroshortsit ja polvisuojat. Valmis. 3) Tänään vaihtui pöytäliina Halloween -teemaan sopivaksi. 4) Auringonlaskun jälkeen tänne tulee aivan säkkipimeää, ihan etelänlomavibat tulee vieläkin joka kerta.

 1) Matkalla kojootteja kannustamaan Lauran ja Makinnan kanssa. Kyseessä oli naapurikoulun Homecoming -peli, joka me voitettiin. Ps. Toi limsamuki on siis PolarCup, joita saa jokaikiseltä huoltoasemalta kaikissa kokoluokissa hintaan .89$ 2) Rakas kenkkuileva keskuspölynimuri siellä kotona, kaipaan sinua valtavasti. Ajovalot ja limited edition -malli ei riittänyt korvaamaan puuttuvaa tehoa ja naurettavaa kömpelyyttä. 3) Kaksi viikkoa sitten oltiin lähikaupungissa katsomassa kuumailmapalloja. Myös tämä tehtiin amerikkailaiseen showtyyliin, liekkien välkkyessä musiikin tahtiin. 4) Enkun tunnilla ei ikinä tiedä mitä on edessä. Välillä kamppailen hikikarpalot otsalla omituisten taidetekstien kanssa ja toisinaan meno on tällaista...


1) Viime viikonloppuna otettiin suunnaksii Spokane ja Idahossa sijaitseva Silwerwood -huvipuisto. Parin tunnin ajomatkan aikana maisemat vaihtu ihan totaalisesti. Puolivälissä ilmeistyi havupuut keskelle kuivaa aroa. 2) Jälleen Mongolialaisessa ravintolassa syömässä. Ihan törkeen hyvän mössön kasasin jälleen! 3) Vessajonogroupie Haunted Nightsin (kauhuteemalla koristeltu huvipuisto, jossa oli oikeita näyttelijöitä jahtaamassa moottorisahojen kanssa yms.) alkua odotellessa! Otin tuolta reissulta videoklippejä, jotka olisi tarkotus kasailla jossain vaiheessa reissuvideoksi. Sitä odotellessa... 4) Idahossa maisema oli niin hämmentävän suomalaista, että en oikeen tienny missä olin... Järven ranta oli täynnä huviloita ja keskellä järveä joku heitteli virveliä.

 1) Tää oli vaan niin osuva. Tiesin jo lähtiessä, ettei jenkit ehkä ole se mun tulevaisuuden ja unelmien paikka, mutta tää on jotain mitä mä haluan ehdottomasti kokea. Saada toisenlaista näkökulmaa elämään ja elää siellä, missä kaikki tapahtuu isossa kaavassa. 2) Lenkkiselfieitä jälleen... Mutta tämä sallittakoon, oisitte varmasti tekin pysähtyny noissa maisemissa! 3) Perjantaiillan aftergame-disko-outfit. Jep, nyt on bileet mun makuun. T: Nelli, leveälahkeiset (!) lökäpöksyt, koulun huppari, villasukat ja tuulitakki. 4) Fiilikset ekan lentispelin jälkeen! Mä oikeesti koskin palloon ja onnistuin saamaan sen suunnilleen oikeeseen ilmansuuntaan!

1) Tää kollaasi on omistettu peukutettaville jutuille, kuten valmiille dippivihannestarjottimelle! Hei cittari ja äsmarket, missä teidän vastaavat on? 2) Ainakaan suomen hotelleja kierrellessä en oo kertaakaan törmännyt tällaseen tavarakärryyn, jonka avulla saa koko perheen kamat kerralla autosta toiseen kerrokseen. Tavallaan ihan hyväkin, että joutuu itseään hiukan liikuttamaan turhan helppouden sijasta. Mutta sellaiset, kenelle nosteleminen ja raahaaminen ei ole lainkaan suositeltava vaihtoehto, voisivat tällaisen kärryn napata avuksi. 3) Nyt aletaan päästä asian ytimeen asuvalintojen kanssa. Tämä legginssit, koulun hupparin, kånkenin repun, niket ja maiharitakin sulavasti yhdistävä supercomfy kokonaisuus oli oikeastaan ihan hillitty. 4) Löysin vihdoin sellasen tuotteen mistä erottautuminen tulee olemaan vaikeata kesäkuussa! Ihan törkeen hyvää "kuplamehua" ja ensimmäinen kaloriton juoma ilman ällöttävää esanssimakua ja ylitsepursuavaa makeutta. 

2 kommenttia:

  1. pitikö sun muuten maksaa koulukirjoista siellä? :-)
    ja miten sulla se viisumijuttu järjesty, ku lähit nii lyhyellä varotusajalla? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo tarvinu vielä mistään kirjasta maksaa ja useimmat löytyy myös ilmaisina online -versioina. Ja viisumin kävin hakemassa kesäkuun lopulla (oleskelupaikaksi merkittiin tuolloin sijoitustietojen puutteessa paikallisen järjestön toimisto) ja vajaan viikon päästä kolahti virallinen paperi postista. Viisumi on ollut kunnossa siis jo hyvän tovin, sen kanssa ei positiivisena yllätyksenä joutunut säätämään sen kummemmin.

      Poista