2. syyskuuta 2014

Joka rakastaa meren kauneutta, uskaltaa jättää turvallisen sataman


1) Bye Finland! See you in 285 days! 2) Okei nyt vähän kutittelee vatsanpohjassa... Mulla on onneksi molemmilla lennoilla suomalainen vaihtari penkkinaapurina.  

Vaikka tiedossa oli, että sijoitustiedot saapuvat viime tingassa ja siihen oli mukamas valmistautunut niin huhhei ja hurraa mikä päivä olikaan eilen. Ennustin tiedon saapuvan maanantaiaamuna ja niinhän siinä sitten kävi. Pyörin aivan hepulin vallassa koko aamun ja tuijotinkin jo valmiiksi puhelimen ruutua, kun soitto tuli. Burbank, Washington, vanhemmat ja kolme sisarusta, n. 400 oppilaan koulu ja lähtö huomenna. Jaaha. Ei muutakun viestiä eteenpäin, viimeiset täydennykset kaupasta ja kamoja kassiin. Sain paljon kyselyitä siitä, ettenkö muka jännitä? No, ihan rehellisesti rauhallisuuden salaisuus on palava halu maailmalle ja suloisen hölmö tiedottomuus. Kirjoittelen tätä nyt Helsinki-Vantaalta ja edessä odottaa kellon ympäri kestävä matkustusoperaatio Kööpenhaminan kautta Nykiin ( tai siis Newarkiin, juuri ja juuri New Jerseyn puolelle).

Palailen blogin pariin kertomaan lisää perheestä kunhan saan itsekin selville hiukan lisää. Aikamoiseen pimentoon tässä kyllä loikataan, mutta muutaman sähköpostin perusteella perhe vaikuttaa oikein mukavalta ja "tavalliselta" penkkiurheiluharrastuksineen ja asuntoautoineen.

Makupaloja matkanvarrelta löytyy tosiaan Instagramista nimellä @nelbaa. Adios!

4 kommenttia:

  1. Ihanaa vuotta! Mä oon täs sun alapuolel Oregonis :) Käy toki kattoo munki blogi! Aloin seuraamaan sun :)

    VastaaPoista
  2. Ilmotetaan että lähtö huomenna?! Herranjestas!!! :D No mut onnea niin kauan ootetuista sijotustiedoista! Vietä hyvä vuosi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep tai siis ihan tarkalleen ottaen kotoa poistumiseen jäi 20h aikaa! :-D Kiitos paljon, tarkoitus olisi :-)

      Poista